Ruffel och båg är alltid en styggelse, antingen det handlar om felaktig varumärkning beträffande innehåll och datummärkning på livsmedel, mutskandaler, försäkringsbedrägerier (som vi också läst om på senaste tiden), eller smygbonusar till självgodaoch pösmunkiga direktörer
I mina ögon är de vinnare, speciellt med de här goda rödbetorna som är fyllda med ädelost. Receptet är skapat av mina kollegor till kocktävlingen "Årets Företagsrestaurang" på GastroNord där de stred för titeln under flera svettiga timmar
Här är några av mina bästa tips för fettminskning och bättre hälsa. Såhär i sommartider är det många som vill bli av med det där fettet som samlar sig kring midja, lår och rumpa
Jag äter alltså alltid extra smör till min mat, inte minst för att det gör maten så mycket godare. Jag märker en klar försämring i min fibromyalgi om jag under några dagar får i mig för lite smör och annat fett, jag blir kraftlös och får mer ont i kroppen
OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, och därmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
Mina frukostvanor är, till skillnad från mina lunch och middagsvanor, faktiskt väldigt enformiga. En av mina arbetskamrater har lite skämtsamt påpekat att min frukostgröt ser ut som innehållet i en kattlåda
Ha i färsen, smula i fetaost och ha i alla kryddor. Häll i grädden, kalvfond, soya och tomatpure. Blanda majsredning och mjölk, häll i det i såsen och koka upp igen
Skölj händerna med kallt vatten, platta till degbitarna lite och forma jämna runda kakor. Sikta lite rågsikt över bröden och täck med handduk, jäs en timme
Full rulle och redan onsdag. -) Dagarna avlöser varandra och i morgon är det dags för nätverkande sopplunch på jobbet igen så idag har jag lagat en smarrig somrig soppa som jag hoppas går hem hos gästerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.