Jag var så vansinnigt sugen på makrill igår. På något vis måste jag i tankarna ha gått omkring och omedvetet fantiserat om denna feta, fina fisk, för plötsligt hade jag helt klart för mig vad jag ville laga
En viktig upptäckt för mig - bättre sent än aldrig Min bästa vaniljglass, med karamelliserade macadamianötter och dulche de leche 5 äggulor 1,5 dl råsocker 3 dl vispgrädde 3 dl gammaldags mjölk 1 vaniljstång Hetta uppp grädde, mjölk och ituskuren vaniljstång i en kastrull. In i frysen i ytterligare 10 minuter - därefter var det dags att utsätta familjen för ytterligare ett av mina glassexperiment
Det cirkulerar ju så många olika recept på nyttiga chokladbollar/rawfoodbollar ute på nätet nu för tiden, men nu behöver ni inte fundera längre vilket recept som är bäst, för här är det
Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av mina favoriter från köken här vid Medelhavet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.