Vispaihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sisti ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsättantingen grädde eller ströbröd)
Min man var hemma i Stockholm i ett ärende tidigarei veckan, och passade då på att tittain hos Sandströms för att köpa några av deras merguez, samt några fänkålskryddade salsiccias
Den här rätten är en traditionellkurdisk maträtt som jag gjort min egna lillatwist på. Man kan iprincip använda vilka grönsaker man än föredrar, eller slänga i vad man än har i kylen
Ioriginalreceptet ska det vara roquefortost men jag använder prästost och så ska det vara endiveri - det har inte jag imin och jag använder andra salladssorter än originalet
Äntligen har jag testad Chiagröten som alla pratar om. När jag var i USA gjorde jag några portionertill barnen inför deras fotbollsmatcher och till oss
Servera med valfridressing, hemmagjord eller köpt, jag älskar t ex "gudomligt kall citronsås" av springflowerlove som du hittarimin kokbok men ibland är det gott med endast olivolja på eller varför inte en vanlig rhode island
Smält smöret, lägg i allt utan vanilinsocker och mandel,. Kulprovet är lite kallt vatten i en kopp, lägg ilite kolasmet i koppen, när kolan blir lagom till att rulla en kula, är den färdig
Rostbiff av Innanlår. Gott tex till. Hasselbackspotatis. vitpeppar. sardell eller ansjovis. Gnugga inRostbiffen med salt, svartpeppar, vitpeppar och vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.