Grädda i 200° i ca 40 minuter. EN LÅNGPANNAUGN 200°NÖDVÄNDIGHETER300 g smält smör5 dl socker4 ägg2 msk vaniljsocker5 dl mjöl2 tsk bakpulver2 tsk kardemumma 5 dl tärnad rabarberGÖR SÅ HÄRSmöra och bröa en långpanna
Strö på pärlsocker och grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter på 175 grader. Börja med att lägga in bakmargarinet i frysen, skär sedan rabarberba i fina tärningar
När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 min i 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Smält margarin. Häll i mjöl vaniljsocker och bakpulver, och sist smöret/margarinet i smeten
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.