se hittar du ett bra verktyg om du vill veta vad de olika ingredienserna i mina rätter innehåller. Jag får ibland kritik för att jag använder äpple och även tomatsom smaksättning i mina recept, det räknas intesom LCHF av en del
Det har frågats och det har undrats och ibland har det till och med bönats - om att jag ska sammanställa mina recept ochinte bara ha dem här på bloggen
Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Dock börjar saknaden efter mina vasapojkar växa mer nu när våren kommeroch får mig att tänka på förra våren och hur mycket studentpepp och fjärilar i magen det var då
Jordgubbsmoussetårta med mer eller mindre vit chokladmousse. Det som blev fel var att jag inte hade en tillräckligt hög springform utan fick göra den i två formar och försöka lägga ihop dom , det gick sådär
Jag serverade grytan tillsammans med jasminrisoch en god sallad. Blöjor skänkts vanligtvis av Mölnlycke, men inte till barn som egentligen borde slutat med blöjor
Tillsätt krossad tomatoch låt koka någon minut. Det är enklare än vad det ser ut. En mustig och het tomatsoppa tillsammans med en fräsch broccoli och ärtsoppa
I fredags var jag inbjuden av Borlänges Näringslivskontor för att kommaoch delta i en ”heta stolen” intervju under en av deras näringslivsfrukostar och berätta ommin resa ochvad jag gör för någonting som proffessionell matbloggare
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstoneinte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.