Jag driver alltså matbloggen MinLilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat. Ett och annat kalas händer det också att vi har, vilket innebär att det även blir en hel del bakat i vrån, recept som jag naturligtvis delar med mig av till mina läsare
Häll smeten i en form med avtagbar kant, cirka 22 cm i diameter, och grädda i nedre delen av ugnen i 30-40 minuter, tills kakan är helt "torr" och fast. 30-40 minuter
Låt vila ca 30 minuter. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
När jag gör tacofärs brukar jag oftast krydda den själv med spiskummin, paprikapulver, salt och chilipulver men jag har länge tänkt göra en färdig kryddblandning för att göra det enklare när det ska stekas färs
I originalreceptet ska det vara roquefortost men jag använder prästost och så ska det vara endiver i - det har inte jag i min och jag använder andra salladssorter än originalet
) Jag älskar fil och müsli och jag gör oftast min egen müsli. Min müsli däremot är full av frön och nötter och rostas i ugnen för en knaprigt härlig känsla
Brukar roa mig emellanåt med att ta reda på vilka recept som är mest klickade här på bloggen. Senast var i december och kan konstatera att det är samma tre recept som ligger kvar i toppen, med den populära Tuppkakan på första plats, medan tvåan och trean däremot har bytt plats
Min födelsedagstårta, mangomousse med mango bitar och kokosmousseSpacklad med vaniljsmörkrämAlla dekorationer är sugarpaste-flowerpasteAnnat gott fanns med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.