Tack för att du följt mig på resan och ett ännu större tack till dig som köpt mina kokböcker och på det viset bidrar till mittbloggande, så jag inte behöver ha så mycket reklam härinne
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Grattis min älskade älskling. Göta-pepper vad tiden springer iväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Jag värdesätter istället att jag har mycket tid med barnen och till mina intressen. Jag ligger på Nouws matbloggstopplista till och från, jag har ett samarbete med BookBeat och kanske även en bloggflytt på gång
TACK till ni alla som läser minblogg varje dag och som testar mina recept. ) Ångrar inte att jag startade Matildas kafferep för det här är en plats där jag kan samla alla mina favoritrecept och recept jag alldeles själv kommit på
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Mina granna grannfruar var med och fikade. Åretsförsta rabarberpaj är ju den godaste. 500 gr rabarber3/4 dl muscovadosocker1 msk maizenaBlanda runt med sockret. 175 grader varmluft i 20 minuter. 3/4 dl muscovadosocker. 20 minuter
Det blir i vanlig ordning mat blandat med minnen och däremellan matminnen. Månaden för ny bloggträff med våra vänner från matbloggarvärlden, denna gången var det Göteborg som stod för värdskapet
Garneringen som görs nästkommande dag, kan göras efter eget utlägg, eller efter mitt foto. Blanda majonnäs, tonfisk, klippt dill och cremefraiche så att du får en jämn och fin smet
Dels berättade Markus om kastruller som fått slängas efter kinuskikoket och dels berättade en del blogginlägg om svårigheter att få kinuskin till rätt konsistens
Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, en grekisk inspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Jag och Anders fick byta av varandra några gånger, men efter cirka tio minuter med maskin och runt en halvtimme för hand så blev det ändå en fin liten deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.