-) Jag äter alltid något proteinrikt till kvällsmål och jag expreminterar ofta fram olika protein-kakor, dels för att jag gillar att äta något sött på kvällen och dels för att jag tröttnat på vanliga proteinshakes
Helgen har svischat förbi som alltid. Följer en strikt dietplan från min coach Helene och det gäller att mixa med ingredienserna så att man inte tröttnar på maten
Stek löken i en stekpanna i några minuter, tillsätt sedan vitlök och chili. Smaklig fastemåltid. Hoppa över sötpotatischipsen om du inte har tid att vänta
Nu i dessa äppeltider måste jag ju passa på att tipsa om denna goding…. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
Ansa och skiva svampen under tiden. Låt allt puttra under lock ca 25-30 minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt
Mät upp fläskfilén och skär i mindre bitar. Det här receptet är också med i min kommande bok med smarriga 5. Gnid in kryddorna i köttet och låt sedan gärna köttet ligga tillsammans med kryddorna i rumstemperatur cirka 30 minuter innan grillning. The post 210 kcal – Grillspett för 5/2 diet med smarriga grönsaker & fläskfilé appeared first on 5. 2 dieten - Näringsrika, kalorieffektiva & goda recept
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Under tiden mördegen vilar i kylen gör vaniljkräm och smuldeg. Ha ner alla ingredienser i en kastrull och låt sjuda under konstant vispande några minuter tills den tjocknat
Recept kan man ju alltid återgå till. På andra plats bland förra årets recept hittar ni en maträtt, en av mina absoluta favoriter – kyckling i sötsursås
Smaklig måltid. Detta räcker till min tårta enligt bild. Kantskär franskskivorna bara så de blir raka och fina och lägg ett lager på en bricka med måtten 30x40 cm
Receptet har jag lagt ut tidigare men ni behöver säkert en påminnelse. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.