Den här supermjuka härliga limpan blev en riktig hit för den var verkligen jättesmarrig. Limpan får lite extra smak och tuggmotstånd av att den innehåller linfrön och solrosfrön och passar bra att rosta
Mums, det här var gott. Helt i min smak. Jag har testlagat ytterligare ett middagstips som kommit in till månadens middagstips, nämligen Millas vegetariska quesadillas
100 gr smör2 ägg1,5 dl socker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl grädde eller mjölk Vispa socker och äggBlanda mjöl och bakpulver Smält smöretBlanda ihop alla i ingredienser Häll smeten i smord form och grädda på 200 gr ca 40 minuter kolla med
Här kommer ett bra tips på ett lättgjort och supergott matbröd. Det är ett klassiskt filmjölksbröd, men detta gräddas i långpanna och delas till limpor
Denna limpa svänger man snabbt ihop. Riktigt god och nyttig är den också. Blandningen av solroskärnor och bikarbonat kan göra att kärnorna färgas gröna under gräddningen
Jag bakade bröd igår. Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen
Mille feuille betyder tusen blad och består av smördeg och vaniljkräm och är glaserad med fondant. Den är egentligen en ganska enkel bakelse som bli fantastisk på grund av hantverket bakom och genom att använda riktiga råvaror
Detta är mitt egna recept på hallongrottor. Smakar precis som på konditoriet. Du kan lätt byta ut sylten mot din favorit eller tex blåbärsylt, hjortonsylt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.