Här är ett av dem - limerutormedlimeglasyr och kokos. Jag gillade dessa kakor men till nästa gång ska jag ta ännu lite mer florsocker i glasyren för att den ska bli fastare
Limerutor – syrligt goda rutor av limepaj på mördegsbotten med syrlig kladdig limefyllning av både färskpressade limefrukter samt det rivna skalet med ägg, pudrad med florsocker
100 gr smör2 ägg1,5 dl socker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl grädde eller mjölk Vispa socker och äggBlanda mjöl och bakpulver Smält smöretBlanda ihop alla i ingredienser Häll smeten i smord form och grädda på 200 gr ca 40 minuter kolla med
Jag bakade bröd igår. Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen
Häll i marsanpulvret och blanda bakpulvret med vetemjölet och häll ner det i smörblandingen. Medans mina vänner föredrar dom små hallongrottorna, smaken är som baken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.