Här är ett av dem - limerutormed limeglasyr och kokos. Strö över kokosflingor. LimerutormedkokosKaka2 dl strösocker3 ägg3 dl vetemjöl2 tsk bakpulver3/4 dl mjölk1 lime (saft och dess rivna skal)100 g smörGlasyr150 g Philadelphiaost50 g smör1 lime rivet skal och saft3 dl florsockerDekoration1-2 dl kokosflingorVispa ägg och socker pösigt
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding medkokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll. Blanda chiafrön med vatten och låt stå tills det blir en gel och använd gelén i recept som kräver ägg
Limerutor – syrligt goda rutor av limepaj på mördegsbotten med syrlig kladdig limefyllning av både färskpressade limefrukter samt det rivna skalet med ägg, pudrad med florsocker
Kokos & sesamtigerräkor medsoja/lime-dip. Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart
Den innehåller sockerfria variationer av vanliga tillbehör som vanligtvis har massor av socker i sig när du köper dem i butik, men boken delar även med sig av goda efterrätter till bröd
Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan medkokosfyllningen. Blanda margarin, mjölk, sirap och kokos i en kastrull och låt sjuda i ca 5 min. 100 g kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.