Då är vardagen igång igen efter en veckas sportlov för barnen. Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår och förvarade i kylskåp fram till middagsdags i dag
Härlig porterstek med Hasselbackspotatis, recept gästbloggat av Lotta på Två Små Kök. Kort om Lotta. Jag är en glad amatör framför spisen och bakom kameran som älskar att jaga recept att prova och göra till mina egna, och som jag gärna delar med mig av
Hej på er. T. G. I. F eller hur. Idag har båda barnen haft kompisar här efter skolan, och sen har det varit en sån där kväll då hela familjen är trötta, hungriga och griniga innan maten stod på bordet
Det är ju en trend, eller har i alla fall varit det, att göra pulled pork och pulled beef. Jag har tidigare en gång gjort pulled pork men var också sugen på att testa pulled beef så jag gjorde nu på högrev
Ugnsbakad fisk med sufflétäcke. Hej hej i solen. Ser ni att den skiner igen. Lyckan. Underbart verkligen. Tänk så mycket lite värme och solkan gör för humöret, i alla fall mitt humör
Högrev är en favoritdetalj. Mycket insprängt fett ger köttet en fyllig & intensiv köttsmak. Högrev är perfekt att göra grytor på, men det är nästan ännu bättre att baka högrevet helt
Idag har jag varit ledig från jobbet, men har ändå haft dagen fullspäckad. Jag började dagen med ett pass på gymmet och sen blev det ett besök hos frissan
För många är sill och nubbe ett måste på midsommarafton, men jag hoppar helst över båda delarna. Starkare drycker har aldrig fallit mig i smaken och att äta salt sill är inte det bästa när man som dialyspatient har ett begränsat vätskeintag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.