Tomatsåsen kan du gärna göra dubbel sats av medan du ändå är igång. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till detmesta i matväg)
Därefter gjorde jag kycklinglår (kycklinglårfilé denna gång dock eftersomdet inte var en vanlig vardag) med sambal oelek och basilika, klyftpotatis och kokt broccoli
Sammantaget var det en okej middag, fast jag tyckte gårdagens kalvbiffar var mycket godare. Detsom jag skulle göra var att värma den färdiga dragonsenapssåsen i en kastrull, hälla den över fisken och in i ugnen, till detta skulle det kokas vildris och servera det hela med syrade rödbetor och äpple
Jag tycker att det var god mat, jag gillade kalvfärsbiffarna bäst och det beror helt enkelt på att det var min typ av kryddor, sådana som jag själv brukar använda, dvs medelhavsstuket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.