Jag har länge velat testa på denna grundliga, effektiva och avgiftande rening som också är mycket effektiv vid viktnedgång, men det har alltid varit något som kommit i vägen
Jag är ju en “klar-sill-fantast”, alltså inte ofta krämiga sillar i mina sillburkar, men i år frågade jag min sambo ( som inte är en stor sillätare) vilken sill han ville ha på vårt julbord – och det blev senapssill
Chokladbollar100 gram ekologiskt smör0. 5 dl ljust muscvadosocker 0. 75 dl ekologiskt strösocker3. 5 dl havregryn2 tsk vaniljsocker3 msk av den bästa kakao du kan hitta ( jag gillar Kungmarkattas och Monbanas)2 msk mjölkBlanda alla ingredienser länge, så att sockret löser sig och havregrynen blir finmalda ju lägre desto bättre
Baileysbollar gör jag varje år, nu är de lite uppgraderade med frystorkade hallon ovanpå och lite blåbärspulver och en nypa socker för lite extra glamour
Mazarin är gott och toscakaka är gott, varför inte försöka förena dessa godingar i en och samma. Sagt och gjort, mors mazarintårta blev uppgraderad till 2
Vissa maträtter hänger bara på ingredienserna. Ibland får man unna sig en god bit rökt lax, stenbitsrommen - det är bara att uppgradera sig till sikrom eller löjrom eller laxrom
Jag uppgraderar inlägget när jag laddat över Alvas bilder. Igår kunde jag hämta Alva tidigt på skolan och när jag frågade vad vi skulle hitta på hon önskade hon att vi skulle baka cupcakes
Sallad med vattenmelon och fetaost är ju numera en klassiker. Tror att alla har smakat det någon gång. Det är en så fenomenal sallad i all sin enkelhet, Fräsch, saftig och vacker att titta på
Jag har fixat en uppgraderad variant av bananpannkakor som är både gluten - och laktosfria. De innehåller fullkornsprodukten havre som är full med vitaminer, mineraler och fibrer och som tros vara bra för blodkärlen
Hallonheesecake med körsbär – syrlig ostkaka på klassisk digestivebotten med gräddad färskostfyllning smaksatt med vanilj och citronskal, garnerad med hallon och körsbär under skimrande bordellröd hallongelé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.