Mexikansk Chili med matiga majsmuffins
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 9 dl vatten
  • 2 dl puylinser , torkade
  • 1 nypa(or) svartpeppar
  • 1 krm nejlika , malen
  • 800 gram krossade tomater
  • 1 msk lönnsirap
  • 2 msk limejuice
  • 400 gram kidneybönor , sköljda och avrunna
  • 400 gram svarta bönor , sköljda och avrunna
  • 1 st grön chilifrukt , urkärnad och hackad
  • 6 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 1 msk olivolja extravergine
  • 1 st gul lök , hackad
  • 2 st jalapeño , tunt skivade
  • 2 tsk spiskummin
  • 1.5 tsk salt
  • 3 msk chilipulver , mild
  • 1 msk oregano
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk bikarbonat
  • 2 msk kokosolja
  • 2 dl majskorn , på burk
  • 2 msk äppelmos
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk äppelcidervinäger
  • 2 dl växtmjölk
  • 2 dl vetemjöl
  • 0.75 dl strösocker
  • 2 dl majsmjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.