Måste tipsa om en grymt god middag vi åt idag, den är så enkel att laga att alla klarar det och smakerna är en blandning av kinesisk och thaimat, en nya favoriträtt, gör den bara
Det sägs att det ska bli sämre väder framåt dagen och om så är fallet får vibara köra på plan b. Ikväll ska jag och några kompisar förhoppningsvis nerom stranden och ha grillkväll
Det är ett populärt ställe så det är vanligt att man får vänta lite vid dörren och stå i baren en stund innan man får bord, men personalen har stenkoll på vem som står näst på tur och väntan till att få sätta sig lädersofforna är sällan lång
Efter en provsmakning, på sorter från min trädgård och några butiksäpplen, där utseende, doft, smak och konsistens bedömdes drog vipå oss förklädena för att ta köket i besittning
Jag lovar er att om ni någonsin tänker bjuda era vänner på en mexikansk kväll eller baravillvisa hur en riktig taco smakar, så har ni här recepten på succén
Men det funkar alltså alldeles utmärkt att ha i bara Porter om man så vill och föredrar det. I dag bjuder vipå ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor
Espresso, vanligt bryggkaffe, latte, te eller som här Cappuccino, bara att välja. Vi har ju skrivit om maten som vi njöt av och vi lovade att berätta om frukosten vi åt, som faktiskt var den bästa vi fått på något hotell någonsin
Hur coolt som helst var det att åka upp på Bangkoks högsta skybar 64. Det var ju bara 249 meter o jag har ändå övat mig när jag var med mamma o Bella i Rocka Faller Centre hälsade på Bella i NYC
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.