Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Krama ur spenaten, smula fetaosten och börja lägga samman lasagnen. först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. 1-2 frp lasagneplattor. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Smörj en ugnssäker form och varva tomatsås, lasagneplattor, ostsås soltorkade tomater och oliver
Varva tomatsås, lasagneplattor, cottage cheese och spenat i en ugnsform. 1200 g lasagneplattor, färska. 12 gula lökar 500 g morötter 1 förp tomater, krossade 1 grönsaksbuljongtärning salt & peppar 200 g lasagneplattor, färska 500 g cottage cheese 1,5% 150 g bladspenat 1 dl riven ost 32%Sätt ugnen på 225°
Varva fyllningen med lasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Strö riven ost över lasagnen och ställ sedan in den i ugnen, 225 grader i 20 minuter
Krama ur vattnet ordentligt ur spenaten och börja bygga upp lasagnen. Börja med sås och varva sedan med lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och keson, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och keson, lasagneplattor, sås och sist den rivna osten
Jag gillar lasagner som går fort att göra, vilket innebär att det inte får vara för många steg innan det är dags att börja varva plattor och fyllning i ugnsformen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.