150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen. 2 ägg1 dl mjölk½ pkt keso (stort pkt)150 g riven ost75 g riven ädel ost, den du gillar, vi hade kvibille ädel
Strö över basilikablad och krydda med salt och peppar. 200 gram valfria oliver2 msk olivolja1/2 vattenmelon i munsbitar200 gram fetaost i bitar1 liten rödlök i tunna strimlor2 msk rödvinsvinäger eller pressad saft från 1 citron1 kruka basilikasaltsvartpepparLägg oliverna i oljan
Mättande vattenmelonsalladmed fetaost och gurka. Melonen går till och med att grilla. Sallader med vattenmelon, gurka och fetaost har blivit sommarklassiker för många och fungerar till exempel perfekt som tillbehör till grillat
Toppad med skivad banan, kanel och honung. Det här ser ut som risgrynsgröt men är en skål keso. Går ju jättebra att förbereda och ta med till jobbet eller träningen
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Degen blir lätt lite kladdig av keson men ta inte i för mycket mjöl, degen ska vara lite kladdig men ändå formbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.