Grillning passar bra och till det vill jag ha något läskande men ej för tungt. Där var det en härlig bris och vattnet var till och med badbart för en badkruka som mig
Här har jag använt balsamvinäger istället för vanlig rödvinsvinäger och det blev gott det med. Skiva rödlöken tunt och lägg på ett fat, pudra över sockret och häll sedan över rödvinsvinägern
Melon & fetaostsalladca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm2 pkt fetaost, smulad1 salladlöknågra blad myntalite olivoljasalt, svartpepparHacka lök och örter, blanda allt, smaka av med salt och peppar, eventuellt kan det behövas en lite skvätt citron
Skala och skär melonen i bitar. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Lägg på bitar av fetaost och oliver. Skaka samman allt ingredienser till dressingen och häll den över salladen
Skala ½ gurka och dela på längden. Skrapa bort kärnhuset med en sked och skär gurkan i tärningar. Blanda ca 80 g mizuna (eller en påse ruccola) med melon och gurka. Lägg upp och strö över 1 dl cashewnötter och 200 g fetaost bruten i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.