Medelhavsgratäng på torsk med oliver och fetaost
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning passerade tomater
  • 1 tsk salt
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk balsamvinäger
  • 0.5 burk(ar) svarta oliver , ca 150 gram
  • 0.5 paket fetaost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk honung
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 st fänkål
  • 800 gram torskryggfilé , tinad
  • 0.5 st rödlök (ar)
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad basilika
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk torkad oregano
  • 4 port ris
  • 1 ask salladsmix , ca 70 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.