Jag tävlade med bilden på päronmarmelad, Eva från Lidköping med en bild på syltade kantareller och så var det en tredje vinnare som tyvärr inte kunde inkassera sin vinst
kanske det bästa med att börja jobba igen. Jag serverade med pressad potatis till de vuxna, vilket barnen givetvis tvärvägrar så de fick vanlig kokt potatis
Ugnsstekt kyckling med rosmarin, oliver och kapris. Här är ett supergott kycklingrecept, ugnsstekt kyckling med rosmarin, oliver och kapris, som egentligen är ett GI-recept så om man bara tar bönsallad till så är man hemma på den fronten
Rågsurdegsbaguetterna är jag klar med. Den här varianten, med grahamsmjöl, kommer nog inte med i boken eftersom den i slutänden blev lite lik rågsurderdegsbaguetten, men det är en bra baguette
Då får jag väl dela med mig av mitt lilla fina recept nu inför fettisveckan. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Hela helgen i sängen med hög feber grämer jag mig också över… Så fullständigt onödigt
Midsommaraftons efterrätt har jag lejt bort till någon som är betydligt bättre på det än mig, så det kommer inte dyka upp någon jordgubbstårta här som jag själv kan skryta med
Börja med att spana in pannacottan från igår. Men lägg till ett lager med mjölkchokladpannacotta och servera dem båda som ett dekadent överflöd toppat med en simpel men ack så läckert bombastisk hallonspegel och vips har du vår nyårsdessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.