Med cider i centrum
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ångad spetskål med rökt sidfläsk, pepparrot och cidersmör
  • 2 pers 1 spetskål, skuren i klyftor
  • 100 g rökt sidfläsk, tärnat
  • 1 bit pepparrot
  • 1 dl cider, torr
  • 100-150 g smör, tärnat
  • salt, vitpeppar
  • Cidermusslor
  • 2 pers 1 kg blåmusslor
  • 1 dl cider, torr
  • ½ schalottenlök
  • 2 msk persilja, strimlad
  • 1 msk mynta, strimlad
  • 2 msk gräslök, fint skivad
  • levainbröd
  • olivolja till stekning (gärna fruktig ekologisk)
  • salt, svartpeppar
  • Bräserade jordärtskockor med mandelvinägrett
  • 10 jordärtskockor salt
  • 50 g skållad mandel, grovhackad
  • 1-2 äpple, fintärnat
  • 2 msk gräslök, finskuren
  • ½ dl äppelcidervinäger
  • 80 g smör
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.