Provade baka denna galet goda kaka häromdagen. En söt, seg och knäckig kondisbit som bara är försvinnande god till kaffet, helst så kall som möjligt dessutom
Det ska inte vara supertunt utan se till att du har några mm höjd, se mina bilder för riktlinje. Sandwichglass – glutenfri, raffinerat sockerfri och vegansk
Hej fredag. Den här fredagen är så otroligt efterlängtad. Så efterlängtad som en fredag bara kan vara tror jag och nu känner jag mig som en människa igen
Idas kompis är glutenintolerant och hennes mamma är kanonduktig på att baka glutenfritt. Dessa tekakor har vi fått prova och det var riktigt, riktigt goda
Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt. Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat
Den ska alltså inte serveras frusen som en glasstårta utan endast kall och mjuk. Vill man dekorera tårtan lika piffigt som jag har gjort på bilden skär man (förslagsvis samtidigt som man fryser in tårtan) tunna citronskivor som får småkoka sig mjuka i sockerlag (hälften vatten hälften socker) och sedan torka över natten på bakplåtspapper
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.