Så var det en ny vecka som började med att dottern vaknade i morse med hög feber och ont i huvudet så det blir att vara hemma och ta hand om henne idag
fick göra något med dom innan alla bananflugorna skulle komma och börja yra runt dom. )BANANKAKA MED GLASYR (går bra att halvera receptet)5 st ägg. HÄR hittar du tårtspecialistens banankaka med glasyren 5 st ägg
För ett tag sedan fick jag en förfråga från Göteborgs Kex om jag ville vara med i deras utmaning Bageriets Bästa Bake Off Challenge, tyckte det lät som en kul grej och tackade därför ja
För en tid sedan fick jag en förfrågan av Ankarsrum (som tillverkar köksmaskiner) om jag ville gästblogga åt dom i samband med deras satsning på glutenfri bakning – det lät som en väldigt rolig utmaning som jag tackade ja till
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Garnera alternativt med hallon. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Mal 1/2 dl sötmandel i mandelkvarn och blanda det med 1/2 dl strösocker
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.