Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg. Riv mandelmassan och arbeta ihop med socker, smör och vaniljsocker
Vänd i mjölet blandat med bakpulvret och rör till sist ner hallonen. 1Arbeta samman ingredienserna till degen med maskin eller på arbetsbänken. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200 grader, ca 15 min
Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Tillsätt potatis, mandelsorterna och vetemjölet blandat med bakpulver
Fyllningen görs enkelt med färdig mandelmassa. Fika går alltid hem tycker jag, förkylning eller ej… Här hemma är mazariner en favorit så jag tänkte att det var dags att delge er mitt goda recept på detta bakverk
Arbeta samman ingredienserna till degen med maskin eller. Vänd i mjölet blandat med bakpulvret. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200
Om mazarinerna blir bulliga kan du vända dem upp och ner på en plåt medan de svalnar. Torka dem ordentligt och mal dem därefter tillsammans med bittermandlarna
Tillsätt den och vetemjölet blandat med bakpulver. Stjälp ur mazarinerna när de svalnat något (men inte ur engångsformarna, de ger ett bra skydd vid förvaring)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.