Sikta över florsocker när mazarinerna svalnat. Hacka ihop smör, mjöl och socker. Tumma ut degen ialuminiumformarna - så tunt och högt upp på kanten som möjligt
Blanda smöret med de andra ingrediensernai en matberedare och arbeta ihoptill en en smidig deg. Riv mandelmassan och arbeta ihop med socker, smör och vaniljsocker
Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Tryck ut dem i engångsformar av aluminiumfolie eller papper
Fika går alltid hem tycker jag, förkylning eller ej… Här hemma är mazariner en favorit så jag tänkte att det var dags att delge er mitt goda recept på detta bakverk
Igår kväll fick jag plötsligt för mig att jag ville baka mazariner. Jag följde receptet nedan, men ichokladvarianten la jag till ett par matskedar kakao i både mördeg och fyllning
Här kommer iallafall ett recept på mazariner. Igårfick jag äntligeninviga vårt nya kök. Jag blandade i några droppar röd hushållsfärg för att få rosa mazariner
Vispa smör och socker i en bunke med elvisp. Tillsätt ägg och mjöl och arbeta ihoptill en deg. Rivundertiden mandelmassan och blanda fyllningen genom att vispaihop alla ingredienser
Gillar man mazarinervill jag verkligentipsa om detta receptet till helgens fikastunder. Okej detta kommer även bli de sista receptet jag lägger ut på Coffee and Cupcake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.