Har du hängt i vårt kök en längre tid så kommer det förmodligen inte som överraskning att vi kommer att sno samman en matjessilltårta till midsommarfirandet
Garnera matjessilltårtan med stenbitsrom och hackad gräslök 3 gelatinblad. Smält lättmargarinet i en kastrull eller i en skål i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W) ca 30 sek
Till påskaftonens buffémat gjorde jag bland annat en matjessilltårta. Matig med botten av kavring, mild smak av matjessill och enkel att variera i utseendet vad gäller dekorationen som även blir något gott extra till botten och fyllningen så varför inte bjuda på matjessilltårta till midsommar som ett komplement till alla sillburkarna
Smält smöret i en kastrull. Finhacka kavringen och blanda väl med smöret. Platta därefter ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Inlägget Selyodka pod shuboy- Rysk matjessilltårta dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Den här fantastiska silltårtan gjorde jag i somras i samarbete med Abba
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.