Rullader är tacksam mat, gott och enkelt och sköter sig efter rullande stort sätt sig själva. De här med soltorkade tomater, parmaskinka och basilika är urgoda
Ugnsstekt lax med sås på trattkantareller, Omelett med trattkantareller, Gräddig squashpasta med trattkantareller, Grönsaksfrittata med trattkantareller, och nu sist ut Risotto med trattkantareller
Recepten till de matinspirationsbilder jag lade upp häromveckan har efterfrågats från flera håll. Hhär kommer därför recepten till de bilderpå några av sommarens måltider (alla recept är beräknade till ca
Klas Lindberg när vi träffade honom i Årets kock-restaurangen på Gastro NordI går fick vi Årets kockbloggare och ett gäng journalister lyssna på Klas Lindberg, Årets kock 2012, och Tomas Diederichsen, Årets kock 2011 som just besökt Japan på den årliga Årets kock-vinnarresan
Några tips på sådant som ger mig matinspiration just nu är bästa matfotografen Matilda Lindeblad och duktiga kocken Ylvas Bergqvists instagramkonto 2gramsalt
Vi hittade receptet här, där det finns massor av matinspiration för den som behöver den. Som ni säkert vet vid det här laget så är vi ständigt sökande efter goda, vegetariska bollar och biffar (se tidigare försök här)
Nu till lite matinspiration. Efter en härlig sportlovsvecka i Italien är jag hemma nu. Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.