Det blev räk och tonfiskpaj och sen en bacon och trattkantarellpajmed vanligt botten. LCHF pajen hade bara bacon och trattisfyllning, lämnade bort bottnen
Klä formen med degen och nagga botten med gaffel. Toppa med riven ost. Servera med en sallad. 1230 g kyld pajdeg. 1100 g bacon. 11 msk smör 230 g kyld pajdeg 1 rulle 1 st purjolök 2 st broccolistånd 100 g bacon 2 msk olivolja 4 st ägg 2 dl mjölk standard 1 dl vispgrädde 1 msk timjan finhackad flingsalt och svartpeppar 50 g blåmögelost 50 g lagrad ost präst eller cheddar sallad till serveringSätt ugnen på 200 grader. Smöra en ugnssäker pajform (24 centimeter i diameter) med 1 matsked smör. 1Dela purjon längs med och skölj den noga. 1Skär baconet i mindre bitar och stek till fin färg i torr stekpanna. 1Lägg grönsaker, bacon och ädelost i pajskalet
Lägg grönsaker, bacon och ädelost i pajskalet. Klä formen med degen och nagga botten med gaffel. Skär baconet i mindre bitar och stek till fin färg i torr stekpanna
Ägg som dominerar i en frittata gör den matig som den är. Lägg till en massa grönsaker, bacon och ost så har du en hel måltid med just den här frittatan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.