Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Ägg som dominerar i en frittata gör den matig som den är. Lägg till en massa grönsaker, baconoch ost så har du en hel måltid med just den här frittatan
Riktigt matigoch god. Ikväll blev det en otroligt god middag som jag givetvis vill dela med mig av så här kommer receptet på victorias provköks egen goda kyckling ochbaconomelett
Jag toppde sedan min portion med riven parmesan , olivolja, flingsalt och rostade sesamfrön. Fräste sedan brödtärningarna tillsammans med de pressade vitlöksklyftorna i den upphettade olivoljan
Häll över äggsmeten och toppa med tomaterna. Servera med klippt gräslök ovanpå. Fördela potatis ochbacon i stekpannan (ta en ugnsform om pannan inte är ugnssäker)
Sätt ett lock på stekpannan och låt omeletten bli klar medan du steker baconoch lök. Omeletten bli krämig och fin när den får sköta sig själv under locket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.