Stek svampen i en stekpanna med matfett, tills svampen fått färg. Smaka av med salt och svartpeppar. Koka mathavre, i vatten och buljongtärning, enligt anvisningarna på förpackningen
Tillsätt kvarg, honung och citronskal, och mixa slätt med en mixerstav. Smaka av med salt och peppar. Koka mathavren i vatten med en grönsaksbuljongtärning, enligt anvisningarna på förpackningen
Mathavresallad. Den dag som denna fiskrätt lagades till hade jag tillsammans med min käresta ätit en rejäl lunch på restaurang och kände att vi bara ville ha en lite lättare fiskrätt till middag
Servera laxen medmathavresallad och dekorera med en limeklyfta. Mathavresallad. Grovhacka cashewnötter, pressa vitlök och blanda med rivet limeskal, sweet chili och rumstempererat smör
Ljummen mathavresallad gjord på stekt lök, paprika, körsbärstomater och färsk basilika. Toppad med salladslök och granatäpple och med stekt halloumi till
Mathavresallad. En av mina favoriträtter är falafel och en av mina favoritrotfrukter är rödbeta. Därför tänkte jag att jag blandar dessa ingredienser och får en ny rätt rödbetsfalafel
Blanda ihop dressingen och fördela med tesked över salladen. Koka rödbetorna, skala, tärna. Koka mathavren i dubbelt så mycket vatten som förp anger + 1 buljongtärning i 12 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.