Muskeln får jobba hårt och blir därför en smakrik köttbit med stora fibrer. Låter bra mycket bättre på engelska, där köttdelen kallas Butcher´s Steak, Hanger steak eller Flat iron steak
Jag serverar mina med spritsad färsk grädde och hallon på toppen men de är goda även som de är. Det blir nog en dag med molnigare och blåsigare väder och jag tänker att det ska bli kul att se om någon vågar trotsa väderläget och komma till trädgårdscafeet i dag
Jag är inte high på Facebook, börjar förstå mig på Twitter, begriper inte på något sätt det stora med Instagram, men Pinterest, det är som gjort för mig
Dekorera eventuellt även med en bit mörk choklad. Vispa grädden. Blanda ner vaniljsocker och yoghurten. Lägg upp hallonen i de små glas eller skålar som de ska serveras i
Ni behöver bara två ingredienser, chorizokorv och krossade tomater med smak (t. Men då fick jag provsmaka detta på Konsum och hon som delade ut smakprover sa att det är som enkla ”tapas”
Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
Lägg lite trötthet på det så sjunker inspirationen rejält och det blir mat som lövbiff i gräddsås med pommes, färdiggrillad kyckling med pommes eller som här - en tortellinigratäng
Börja med såsen, låt den ta tid och lägg ned lite omtanke och kärlek på den, det är den värd. I stället för att baka in köttet tillagade jag det i ugnen utan smördeg, och smördegen serverade jag separat tillsammans med duxelle (finhackad svamp, lök och örter) i form av en quenelle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.