"Änglamat (f. Smula skorpor i stora bitar, rosta dem gärna liteförsiktigt i stekpanna. Lägg några hela bär ovanpå och pudra eventuellt över lite florsocker
Ibland är det gott med enkel mat utan en massa komplicerade. Idag mår jag lite bättre och tänkte därför passa på att skriva lite på bloggen innan jag lägger mig för att vila igen
Kör ärtorna, vitlöke och parmesanosten i mixer, tillsätt olivoljan lite i taget. Vad sägs om en rätt som funkar både för stranden och för underbara sommarkvällar hemma
Gjorde därför en variant av fransk potatissallad med massor av kryddgrönt. Varma sommardagar med en temperatur uppemot 30-gradersstrecket dämpar kanske aptiten så där lite allmänt, men den varma maten lockar ännu mindre än den kalla
Jag håller på och grunnar på en liten summering av dessa olika faser och hur jag har tänkt kring det jag stoppar i mig, för det finns ju faktiskt inget rätt eller fel utan det viktigaste är att hitta sin egen väg
Häll lite av vaniljlagen över och dekorera med lite balsamvinäger. Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta maten att plocka fram för småhungriga magar
Även råa grönsaker som gurka och tomat är också förstås gott att lägga till. -) Till detta så har jag på den här bilden gjort lite ugnsrostade grönsaker såsom broccoli, palsternacka, champinjoner, blomkål osv
1 urkärnad dadel (eller lite agave). 1 urkärnad dadel (eller lite agave). Nu när man börjar få vårkänslor är det mycket roligare att dricka kylda och svalkande drycker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.