”Det här är frukostbrödens svar på Caroline af Ugglas sångskola, alla kan baka dem”, så säger Martin Johansson om sina kalljästa frukostbullar och jag kan inget annat än att hålla med honom
Vi har tidigare i bloggen träffat Martina Koch, en stolt Assistentägare. Martina delar med sig av ett av sina favoritrecept, nämligen ett fanskt lantbröd, perfekt exempelvis till bruchetta
Kanske var det på Martinas femårsdag jag blev bjuden på den här kakan. Och lika lite som jag glömde Martina när hennes pappa och jag separerade, lika lite glömde jag den här kakan
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Här kommer ytterligare ett recept från Martin Johansson, ett supergott Valnötsbröd. Som alla andra av Martins bröd så tar det lite tid, men det är såååå värt det
Receptet kommer ifrån Martin Johanssons bok. Fina bubblor blev det i brödet. Gott och segt bröd. Så här blev slutresultatet efter ett par timmars väntan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.