Marshmallowsbrownies med chokladkrisp
Kobbar och Krubb
Kobbar och Krubb
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 bitar
  • 200 g mörk choklad
  • 100 g smör
  • 3 ½ dl strösocker
  • 4 ägg
  • 1 ¾ dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • ½ tsk salt
  • 1 påse minimarshmallows
  • 200 g mörk choklad eller mjölkchoklad
  • 100 g smör
  • 175 grader
  • 3. Låt blandningen svalna lite och tillsätt äggen,
  • ett i taget. Blanda ner mjöl, vaniljsocker och salt. Rör ihop med en
  • slickepott. Bred ut smeten i en form, ca 20 x 30 cm, klädd med bakplåtspapper.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.