Viktoria och Daniels tårta
Kakbiten
Kakbiten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Följande ingredienser har använts till tårtan
  • 25 liter grädde
  • 50 kg socker
  • 10 kg färska svenska smultron
  • 10 kg färska svenska hallon
  • 16 kg smultronpuré
  • 4 kg hallonpuré
  • 5 kg ekologiskt smör
  • 900 ekologiska ägg
  • 2 lådor champagne (d v s 12 flaskor champagne, Bruno Michel Cuvee Blanche)
  • 3 flaskor Marc de Champagne
  • 20 kg mascarpone
  • 12 kg mandel
  • 100 rosor - handgjorda av dragen karamell
  • 40 liljor - handgjorda av dragen karamell
  • 250 handgjorda sockerspiraler
  • 1,5 kg ljus choklad
  • 250 g kakaosmör
  • 6 kg mandelmassa
  • 12 kg mandelmjöl
  • 12 kg florsocker
  • 1,5 l mjölk
  • 2 kg gelatin
  • Rivet skal av 80 citroner 5 kg vit choklad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.