Servera den marockanska kycklingen med couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Smaka av med salt och peppar. Bryn dem på båda sidor i omgångar i en stekpanna med smör. Tillsätt fond, vin, vatten, tomatpuré, rosmarin och finrivet citronskal
Servera kycklinggrytanmed tagliatelle. Låt oliverna rinna av och vänd ner dem med kycklingen. Krydda med örtsalt, peppar, pressad vitlök och färsk timjan
Häll ner i grytan och koka upp med vinet och buljongen. Matshopping på Kreta Som på alla orter runt Medelhavet, så har Agia Marina en fin slakteributik
Servera tillsammans med en sallad. Strimla kycklingen och skär svampen i bitar. Skala och strimla morötterna, skala och dela löken i mitten, skär sedan löken i tunna halvmånar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.