Marockansk fisktagine med saffran och gröna oliver
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram fast fisk i filéer , ex torsk
  • 2 msk olivolja
  • 2 st gul lök (ar)
  • 1 st aubergine
  • 1 st zucchini
  • 1 burk(ar) passerade tomater
  • 0.5 msk fiskfond
  • 15 st gröna oliver
  • 1 dl vatten
  • 1 färsk persilja , till garnering
  • 4 st stora skivor lantbröd
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk chilipulver
  • 0.5 tsk kanel
  • 0.5 tsk spiskummin
  • 0.5 st citron(er) , saft och skal
  • 1 nypa(or) saffran

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.