Fördela på torsken. När du serverar lägger du tomaterna på torsken i formen. Skär torsken i 4 bitar och lägg i en smord ugnsfast form. Baka i ugn tillsammans med torsken de sista 10 minuterna. 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben. Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g ost, vällagrad ost, vällagrad 1 msk msk senap, grov senap, grov 2 msk msk matlagningsgrädde matlagningsgrädde 2 msk msk gräslök, färsk gräslök, färsk 0 salt och peppar salt och peppar Tomaterna 10 st st körsbärstomat körsbärstomat 1 msk msk basilka, färsk basilka, färsk 0 salt och peppar salt och peppar 0 olivolja olivolja Servera med 0 bröd bröd
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Låt torsken rinna av och torka den med hushållspapper. Lägg i torsken och låt stå i rumstemperatur ca 40 min. bitar torsk, (ca 125 g), gärna av ryggbiten, MSC eller kravmärkt
torskfiléer. Finhackad persilja att strö över torsken och såsen. Lägg i torsken försiktigt och lägg på. Torsken ska varken koka eller sjuda utan bara ligga i den varma lagen i
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.