Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Servera räkorna på salladsblad och garnera med persilja. Skala räkorna. Blanda räkor, vitlök, tomat, limesaft, olja och chili och låt dra i kyl i 1 timme. 150 g skalade räkor
Blanda alla ingredienserna utom räkorna. Vänd ner räkorna i marinaden och servera. Grillade räkormed sting Till drygt 8 bufféportioner behövs 1 kg stora räkormed skal, 1 röd chili, 2 vitlöksklyftor, 1 msk finhackad persilja, 1/2 kruka basilika (finhackad), saft av en lime 1/2 dl olivolja och 1 krm svartpeppar. 1 kg stora räkormed skal
Min syster var på besök och vi lagade en av hennes favvorätter. Kycklingen går självklart att byta ut mot något vegetariskt om man vill och såsen är ju t
Då kan dessa heta marineraderäkor vara ett alternativ. Du lägger i räkorna frysta i lagen, så de får tina över natten i den och dra till sig alla ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.