Skär kycklingfiléerna i bitar. Blanda ajvar relish med pressade vitlöksklyftor, kryddor och olivolja. Lägg kycklingbitarna i marinaden och ställ det i kylskåp, gärna 8-10 timmar
Jag valde att göra kycklingspett. Nu är grillsäsongen igång, eller nu är vi igång. Finns flertalet som grillat länge eller som inte ens lagt av från förra säsongen
Skala och koka gulbetorna i lättsaltat vatten tills de är mjuka, ca 30 minuter beroende på storlek. Mixa gulbetor och sköljda, kokta kikärtor till en jämn smet
Tänk att det är så mycket roligare att laga mat när man kan grilla. Allt blir enklare tycker jag. Marinerad kyckling på spett och tilltryckta potatisar i foliepaket tillsammans med grillad halloumi och majs
Skär kycklingfiléerna i 5-6 bitar var. Blanda ingredienserna till marianden och lägg den tillsammans med kycklingbitarna i en plastpåse och blanda runt
För några veckor sedan testade jag att göra teriyaki marineradekycklingspett med rostade sesamfrön. Själv föredrar jag ljust kött, ofta på helgen blir det fläskfilé eller kycklingfilé
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Grilla kycklingspett i ugnen är otroligt smidigt och något jag verkligen rekommenderar. Jag lade kycklingbitar i marinad över natten och sedan trädde jag dem bara på spett och satte in dem i ugnen på serveringsdagen
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.