Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbar och yuzu curd. Jordgubbar. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Fördela de marineradejordgubbarna över chokladmoussen. Marinaden är riktigt god att äta ihop med chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. MarineradejordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. 150 gram vit choklad
Dela jordgubbarna på mitten. Gröp ut innehållet ur passionsfrukterna och rör ut med marmeladen. Skeda över passionsfruktsåsen och toppa med den rostade mandelmassan
Jag älskar kombinationen vit choklad och salmiak. Speciellt i glass. vit choklad -. Denna glass är ännu ett improviserat recept och påminner lite om den här chokladglassen om man ser på ingredienslistan
Lägg upp glass och bär och häll på lite sås. 750 g vaniljglass. 100 g vit choklad. Chokladkolasås. Koka upp grädde, socker och sirap och koka till en kolasås, ca 20 minuter
Så det blev en cheesecake medjordgubbar. På midsommar måste man äta jordgubbar, det bara är så. Den här smaskiga kakan åt vi på midsommar med vaniljsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.