Blanda olja, soja och citronsaft i en fryspåse. Torka av köttet och lägg det i marinaden. Knyt till påsen och låt köttet ligga i marinaden, ca 3 timmar i rumstemperatur eller upp till 12 timmar i kylskåp
Gele 1 kg skinkstek. Marinera skinkan i marinaden minst 1h. Bryn den snabbt i smör och lägg i en liten gjutjärnsgryta med all marinad, sätt på locket och stek på nedre delen av ugnen på 90 grader tills innertemperaturen visar 65 grader
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås 4 port. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Den här skinksteken kan du sällan misslyckas med. Runt 1 kilo skinkstek 1 äpple 2 morötter 1 gul lök 1 röd lök 4 vitlöksklyftor 5 dl köttbuljong Marinad. 1 kilo skinkstek
Denna gång blev det en skinkstek kryddad med rosmarin och enbär. Skinkstek med gräddsås och svartvinbärsgelé – Recept 4 personer. 1 kg Skinkstek. 1 kg Skinkstek
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Hemmagjord marinerad rostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. Marinera i 1-2 dygn, jag marinerade bara 1 och tycker att det blev väldigt bra smak
Lägg skinksteken i lergrytan och gnid in med vitlöksröran. 750 g skinkstek. Lägg lergrytan i vatten. Pressa vitlöken, blanda i salt, chilipulver, soja och tomatpuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.