Inlägget Ugnspannkaka på nytt sätt- toad in the hole dök först upp på BakingBabies. Dagens Toad in the hole gjorde jag delvis i muffinsplåt och delvis i stora (hjärtformade) muffinsformar av silikon
Garnera på valfritt sätt. Blanda alla ingredienser i en shaker och fyll den med is. Skaka tills drinken blivit kall och sila upp i ett isfyllt glas (förslagsvis ett Hurricane-glas)
Dagar då man är på språng eller på resande fot så kan det bli lite si och så med maten. Faran med att vara på språng länge är att man är utelämnad mot det som serveras och säljs på caféer, snabbmatsställen, bensinstationer och så vidare
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.