Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “macand cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk macand cheese så bara måste ni prova detta recept. Macand cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Jag har aldrig gjort macaroniand cheese förut. Med tanke på mina ringa erfarenheter av hur macaroniand cheese ska smaka är jag inte så säker på att en amerikan skulle bli så imponerad, men de flesta som är vana vid gammal hederlig makaronipudding skulle troligtvis blir rätt nöjda
With a family of four with different tastes and preferences, we often end up making dishes where everyone can add or remove ingredients to adjust the dish to their liking
Tillsätt en liten nypa vaniljpulver, green super boost-pulver, hampaprotein, machapulver, alger eller andra valfria gröna pulver som boostar din gröt - och kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.