400 gram
pasta. Jag föredrar fussili. Men det går bra med till exempel vanliga makaroner eller så. Undvik snabbmakaroner dock, de blir bara vattniga och snubbiga.
1 pkt
bacon (går lätt att utesluta för vegetarianer).
Den första råvaran i mitt samarbete med PrimeWineGroup och Robertson är Västerbottensost, och den använde jag mig av för att smaksätta en riktigt episkt god macandcheese - (helt enkel, amerikans makaronilåda, om man så vill)
Ett nytt avsnitt (inbäddat här ovanför) av Jävligt Gott möter där vi djupdök ner i en stor form med vegansk macandcheese, snackade om livet som vegobloggare och om machomyter
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “macandcheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Riv osten ochblanda ihop den. En riktigt krämig och ostig pasta fylld av smak. MacandCheese eller Macaroniandcheese, den amerikanska klassikern som får det att vattnas i många munnar
Jag har faktiskt bara ätit det en enda gång vad jag minns och då var det från ett halvfabrikatspaket och delades med en klasskompis på ett campus i Karlstad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.