Dulcede leche heter resultatet man får om man kokar en konservburk medkondenserad mjölk i två timmar och har ni inte gjort det än så är det baske oss dags
När familjen växt sig lite väl stor brukar jag baka maränger, och nu sist gjorde jag marängbottnar efter detta receptet ochladedulcede leche och lättvispad grädde emellan och ovanpå samt pyntademed lite hyvlad mjölkchoklad
Min bakelse består av kokosmusslor, dulcede leche, röda vinbär och italiensk maräng. Och även om de ser krångliga ut med många olika komponenter ochdelar (som man kommer få beröm över) så är de riktigt lätta att göra
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Med apelsinbottnar ochdulcede leche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med choklad ochDulcede Leche. Spritsa ett lager Dulcede Leche i bottnen på skalet, fyll på med fyllningen
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcede leche och valnöts parfait
Det blev vår alldeles egna variant på fudge, nämligen Lakritsdulcefudge, ju längre namn desto godare julgodis… eller… ja just namngivningen måste vi nog bli lite bättre på men ni fattar svängen meddetta godiset utan några ytterligare förklaringar
Då kan jag rekommenderadenna otroligt smaskiga brownie med kolafyllning och chokladfudgeglasyr. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en långpanna och fyll med smet
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på dettameddulcede leche och pistage. Vill man inte göra den glutenfri så funkar detta recept utmärkt med vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.