Sila ner mandelmjöl, florsocker och kakao ner i den andra bunken. Vad beror de på har jag frågat mig. Blanda försiktigt ner malen mandel och florsocker
Varför inte duka upp en frukostbuffé till helgen, där dessa får utgöra en del, tillsammas med gott bröd, några sorters pålägg, ägg, juice…ställ fram några favoriter och njut ev en lång, härlig helgfrukost
Om du låter degen stå över natten kan du skippa att kavla ut dom i förväg, men det underlättar såklart oavsett att ha det momentet färdigt innan man börjar att stansa ut
Vet ni vad - det kan mycket väl vara så att jag i kväll skapade en framtida familjeklassiker. Krydda med salt, svartpeppar och en gnutta råsocker, och låt därefter tomatsåsen koka ihop under en knapp halvtimma, medan du förbereder färsen och börjar kavla ut pizzabottnar
Vad mer denna torsdag. Mellansonen önskade en kaka med choklad så jag passade på att baka dessa chokladbrownies med färskoströra som finns med i julinumret av Hembakat
Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen. Kvarg Pepparkakskryddor (inte för mycket bara då kryddorna är rätt starka) Sötningsmedel efter smak Vill man lyxa till det smular man ner krossade pepparkakor i det hela
Jag har använt mig av vanlig vetedeg och sedan kan man göra vilka bullar man vill. Den andra bullan jag gjorde var typ en butterkaka med en "lime-twist"
Man får sedan låta dem svalna o försiktigt lyfta över i en burk eller varför inte direkt på kakfatet - de blir lätt naggade i kanten då de är väldigt porösa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.