Första gången för mer än ett år sedan hade jag så ont i hals, nacke och huvud i två veckor efter behandlingen att jag tänkte, aldrig mer men det blev bara bättre så jag är nöjd
Dessutom slänger jag alltid in nästan alla mina Mums mums i frysen, då blir de härligt sega. Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke
Nästan så man skulle starta en bokklubb och bjuda in lite folk på tilltugg…. Jag bjöd ju på små cupcakes med lavendelfrosting och jordgubbe för ett tag sen
Jag dricker kaffe och koffeinfritt kaffe på sommaren och alltid te på vintern. Vad gör man då. Så beslutade jag mig för att göra baconkorgar till äggmuffins
Jag gillar verkligen rökig smak på burgare så det har jag nästanalltid i sås eller burgaren. Det är så maffigt gott med nygrillade hamburgare och jag håller med Jamie Oliver i att man inte ska ha så mycket i själva burgaren utan satsa på allt omkring
Det dröjer trots allt ett år till nästa gång man fyller. Ett födelsedagskalas ger chans att inte bara träffa sina vänner utan även att pröva sina kokkonster på andra
Lägg dem i en gryta. Jojomen, ordentlig husmanskost (inte helt otippat kan jag meddela). Det är fascinerande med en del mat, man tycker att det är helt ok som vuxen, men minns att man minsann skulle tycka att det var äckligt när man var liten och bara för att man tyckte det, så var ju det sanningen också
Vad jag gillar däremot är kakorna - det är perfekta. Barnen kom häromdagen hem med ett smakprov från väldens bästa grannar, så snabbt fångade jag upp receptet o här kommer det
Vänd försiktigt ihop alltsammans med pastan och servera genast. Jag lyckades faktiskt trolla så att en enda liten fryst laxbit blev en god lunch för fyra hungriga, och alla blev mätta
Men och det kommer oftaalltid ett men. Taktiken att få den sista sittningen visade sig vara bra eftersom många andra redan hade fått lov att resa på sig från borden
Grädda på högsta temeratur gärna på en förvärmd baksten eller upphettad plåt. Blir osten karameliserad före botten är färdiggräddad flyttanästa pizza längre ner eller omvänt om botten blir klar före osten
Bräck skinkskivorna i het panna utan något fett tills de börjar bubbla sig och får lite färg. En annan dimension på smaken när skivorna får lite färg i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.