Ananasglaze. Vilket såklart gör att den här lilla bloggen drivs vidare och i dagsläget ser jag absolut ingen anledning till att sluta dela med mig till er
Många köper färdigmarinerat kött, jag tycker alla ska sluta med det. Mango- & ananasglaze. De innehåller massa aromater, e-nummer, konserveringsmedel, saltlake etc
Pensla medananasglaze på båda sidor strax innan köttet är klart. ½ dl ananasglaze. Fräs rödlöken i en het stekpanna med lite olja tillsammans med böngroddarna och låt svalna
Den heta högreven medananasglaze. Så perfekt make a head food alltså då man med fördel kokar den kvällen innan medan man surfar, läser, eller tittar på TV
Det här är en sagolikt god chutney med ananas, gul lök och stark chilismak. 4 portioner 1/2 färsk ananas 1/2 gul lök hackad 2 dl ananasglaze 1/2 dl sweet chili sås GÖR SÅ HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.